Stores


Stores og blomsterstores – undergardiner

Stores, blomsterstores eller undergardiner?


“Stores” er det, som man i gamle dage kaldte undergardiner, altså et gardin som hænger permanent trukket for. Det er et gardin, som har den funktion, at man ikke kan kigge ind udefra i dagtimerne. En blomsterstores er et undergardin, som har en åben bue op på midten af gardinet, der gør, at man kan have blomster stående i vinduet, som kan ses udefra.


Stores i metermål


Hos Gardinlageret har vi det flotteste stof i metermål til at sy undergardiner af. Der er stof med et helt enkelt mønster, og noget med lidt mere mønster samt med forskellige blomstermotiver. Nogle med fine buede underkanter og andre med en fastsyet blykant i bunden til at tynge gardinet pænt ned. Du kan få dem syet specielt til dine vinduer, eller du kan vælge at købe stoffet og selv sy dem.


Færdige blomster-stores


Vi har også et stort lager af færdigsyede stores med smukke blondekanter forneden. Disse er i faste størrelser og findes alle i en højde på 150 cm og i bredder på 250 – 300 – 500 og 600 cm.  De er syet med løbegang og kan alle rynkes ind til den størrelse som vinduet har. Hvis de skal være kortere end 150 cm (målt i siderne), kan vi afpasse dem til vinduets højde.


Wienerlæg


Hvis du ønsker en blomsterstores som tilpasses specielt til dit vindue, syr vi dem gerne med rynkebånd, så de kan hænges på en almindelig gardinstang. Skal det være ekstra flot, kan de sys i det man kalder “Wienerlæg”. Med Wienerlæg fremtræder gardinet med meget elegante ensartede folder, som holder hele gardinets levetid.VI SPONSERER


ADRESSE


Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F
Tlf. 30682510E-mail:  mail@gardinlageret.eu

Betalings metoder

Gardinlageret


Brugskunsten

&

ÅBNINGSTIDER

Service:


Gratis opmåling


Råd og vejledning koster ikke noget


Vi monterer til lave priser


Vi syr dine gardiner til små priser


Vi vasker dine gardiner


Vi bytter med et smil

Gardinlageret tager mål, leverer og monterer på hele Lolland og Falster samt Sjælland.

Fra Nakskov til Gilleleje

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 14.00

Mandag 

Tirsdag   

Onsdag 

Torsdag 

Fredag   

Lørdag