Om os


Om os

Det glæder os meget, at du har valgt vores hjemmeside og vi vil gerne her fortælle dig lidt om vores forretning.


Gardinlageret blev startet i Nykøbing Falster i 1995 og har siden da udviklet sig med rivende hast. I 2006 flyttede foretningen til størrer lokaler.


Den 1. november 2013 udvidede vi forretningen til dobbelt størrelse med yderligere en afdeling i forretningen som vi kalder “Brugskunsten”, hvor vi forhandler eksklusiv brugskunst. Det kan du læse mere om under fanen “Brugskunst” øverst på siden.


Den 1. juli 2017 kom der nye ejere til, Helle og Rasmus har overtaget butikken af Bent og driver den nu videre i samme ånd, men med nye ideer og energi


Helle blev ansat første gang i butikken 2002 så hvis du har besøgt os før vil hun være et velkendt ansigt


Vi har et bredt udvalg af varer til vinduet i vort sortiment, ligesom vi også kan tilbyde salg af og montering af møbelstoffer med dertilhørende produkter.


Som navnet siger, er det primært gardiner, gardinsyning, opmåling og gardinmontering som vi beskæftiger os med . Når vi kalder det lageret – altså Gardinlageret – er det primært fordi du hos os, i modsætning til de fleste andre gardinforretninger, kan købe ind direkte fra vort store lager af gardinruller og øvrige varer. Vi bestræber os altid på at springe grossistledet over, for dermed at kunne tilbyde de absolut bedste priser til vore kunder.


Udover gardiner har vi et meget stort sortiment i solafskærmning, såsom persienner, træpersienner, rullegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, plissegardiner og liftgardiner. Alle disse er til den indvendige side af vinduet.


Til den udvendige side har vi et stort udvalg af markiser, screens (udvendige rullegardiner) og udvendige persienner.


Skal du bruge sengetøj, håndklæder, viskestykker, duge, badeforhæng, bademåtter, skumgummi, brugskunst, silkeplanter (flotte kunstige planter – og vi har et af de største sortimenter i Danmark) eller alle former for tilbehør til gardiner og solafskærmning, kan vi også tilbyde dette.


Til slut vil jeg byde dig velkommen til at se dig omkring på vores hjemmeside, og vi håber meget at se dig i vores butik. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os for at få os ud for et besøg i dit hjem med henblik på opmåling og rådgivning om en gardinløsning til dig.


Med venlig hilsen Helle Lehn Damsgaard og Rasmus Lehn Kristensen IndehavereHelle Lehn Damsgaard

indehaver/sælger

Rasmus Lehn Kristensen

indehaver/montør

Line Damsgaard Fredderiksen

sælger

VI SPONSERER


ADRESSE


Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F
Tlf. 30682510E-mail:  mail@gardinlageret.eu

Betalings metoder

Gardinlageret


Brugskunsten

&

ÅBNINGSTIDER

Service:


Gratis opmåling


Råd og vejledning koster ikke noget


Vi monterer til lave priser


Vi syr dine gardiner til små priser


Vi vasker dine gardiner


Vi bytter med et smil

Gardinlageret tager mål, leverer og monterer på hele Lolland og Falster samt Sjælland.

Fra Nakskov til Gilleleje

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 14.00

Mandag 

Tirsdag   

Onsdag 

Torsdag 

Fredag   

Lørdag