Afskårende blomster


Kunstige afskårne blomster

Kunstige planter og blomster hitter! De er blevet utroligt populære indenfor de senere år, de er nemme, skal ikke vandes og holder i årevis. De giver liv og hygge til rummet og kan bruges både ude og inde. Vi kan ikke give garanti for at de gror, men vi kan helt sikkert garantere, at de ikke går ud!


Kunstige blomster er i dag så meget bedre end tidligere. Du kan næsten ikke se forskel og udover holdbarheden og den dekorative effekt, så er de renlige, dvs. uden jord, og kan placeres alle steder – også steder, hvor der ikke er – eller næsten ikke er – dagslys.


Vi har et stort udvalg af afskårne blomster i et utal af farver og størrelser. Nogle blomster, såsom roser, gren orkidéer, tulipaner, gerbera, ranunkel, blomstrende grene og brudeslør har vi det meste af året. Andre kommer til, når årstiderne skifter.


Til foråret er det bl.a. kirsebær- og æblegrene, om sommeren alt det lyse og lette som markblomster, stokroser, hortensia og smukke færdige buketter.


Om efteråret er det mere de orange og brændte farver og om vinteren alle juletidens blomster og løgplanter, der pryder butikken.VI SPONSERER


ADRESSE


Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F
Tlf. 30682510E-mail:  mail@gardinlageret.eu

Betalings metoder

Gardinlageret


Brugskunsten

&

ÅBNINGSTIDER

Service:


Gratis opmåling


Råd og vejledning koster ikke noget


Vi monterer til lave priser


Vi syr dine gardiner til små priser


Vi vasker dine gardiner


Vi bytter med et smil

Gardinlageret tager mål, leverer og monterer på hele Lolland og Falster samt Sjælland.

Fra Nakskov til Gilleleje

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 17.30

10.00 - 14.00

Mandag 

Tirsdag   

Onsdag 

Torsdag 

Fredag   

Lørdag