​Lamper og skærme

​Lamper

Lamper er primært bordlamper – i sølv, kobber, messing, zink og porcelæn. Vi har også standerlamper og en ny version af den gamle retro med 2 eller 3 skærme – grøn, gul og rød – stel i både hvid, sort og stål. Samt hænge/loft -lamper

Skærme

Vi har rigtig mange forskellige skærme til de fleste størrelser af lamper. Skærmene fås i mange varianter, stoftyper og størrelser.

Stativerne er både med klemme, bærering og omløber/svensk stativ (hvor skærmen sættes fast på fatningen ved, at det øverste stykke af fatningen skues af og skærmen placeres på den nederste del af fatningen, hvorefter den øverste del skrues fast igen).

Tag lampen med

Tag gerne din lampe med i butikken, da det er utrolig svært, at vide hvilken skærm der tager sig bedst ud på lampen, hvis den står derhjemme. Kan du ikke tage lampen med, så tag evt. den gamle skærm med eller tag mål af side, bund og top, så kan vi se, om der er en det passer. Når vi sammen har fundet den rigtige skærm til din lampe, men den måske skal have en lidt anden størrelse eller farve, så kan vi normalt skaffe det – ikke noget problem.

Skærmene er enten i stof eller PVC (plastic), plissé-, skrå eller koniske former. Vi kan også fremstille efter mål og i et utal af farver og mønstre. 

Dine skærme kan også laves af samme stof som dine gardiner.

Så kig forbi og se vores store udvalg af lamper og lampeskærme.​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu