Silkeblomster / kunstige planter

Vi har alt til vinduet, ikke kun gardiner og solafskærmning, men også blomsterne – nemlig silkeblomster eller kunstige blomster om du vil. Vi kan præsentere dig for et kæmpe udvalg i alle former for kunstige planter, fra afskårne blomster til potteplanter eller træer i alle størrelser, der alle kan bruges til både at pynte op i hjemmet og ude i havens krukker.

Har du en mørk krog i huset, er udestuen for kold/varm, eller gælder det kontoret eller butikken – ja så er kunstige planter lige sagen, da vedligeholdelse og pasning kræver en minimal indsats og planterne holder sig pæne i årevis.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu