Kunstige afskårne blomster

​Kunstige planter og blomster hitter! De er blevet utroligt populære indenfor de senere år, de er nemme, skal ikke vandes og holder i årevis. De giver liv og hygge til rummet og kan bruges både ude og inde. Vi kan ikke give garanti for at de gror, men vi kan helt sikkert garantere, at de ikke går ud!

Kunstige blomster er i dag så meget bedre end tidligere. Du kan næsten ikke se forskel og udover holdbarheden og den dekorative effekt, så er de renlige, dvs. uden jord, og kan placeres alle steder – også steder, hvor der ikke er – eller næsten ikke er – dagslys.

Vi har et stort udvalg af afskårne blomster i et utal af farver og størrelser. Nogle blomster, såsom roser, gren orkidéer, tulipaner, gerbera, ranunkel, blomstrende grene og brudeslør har vi det meste af året. Andre kommer til, når årstiderne skifter.

​​Til foråret er det bl.a. kirsebær- og æblegrene, om sommeren alt det lyse og lette som markblomster, stokroser, hortensia og smukke færdige buketter.

Om efteråret er det mere de orange og brændte farver og om vinteren alle juletidens blomster og løgplanter, der pryder butikken.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu