Gardiner og gardinstof​

​I Gardinlageret kan du købe alle former for gardinstof. Du kan finde stof til almindelige fortræksgardiner, liftgardiner, køkkengardiner, badeforhæng, stores (undergardiner), cafégardiner og panelgardiner – kort sagt til alt, hvad du kan tænke dig.

Stort lager med gardinstof

Gennem vore store indkøb direkte fra producenter samt egen import kan vi tilbyde gardinstof til markedets billigste priser.

Som navnet “Gardinlageret” siger, så køber vi hjem til lager, så du kan gå rundt og vælge mellem hundredvis af gardinruller, uden at skal vente på, at vi skal bestille varen hjem til dig.

Gardiner efter dine ønsker ​

Vi kan også producere dine gardiner præcis som du ønsker det. Gælder det

almindelige fortræksgardiner kan vi lave dem med regisbånd (rynkebånd), waves bånd, faste læg eller kovserringe.

​Ud over nedennævnte kan vi producere alle tænkelige gardintyper, f.eks. liftgardiner med kædetræk eller snoretræk, panelgardiner, draperinger, cafegardiner eller stores med og uden blondekant (undergardiner).

Waves bånd er et bånd hvor hægterne placeres med nøjagtig samme afstand og sættes i glidere som er forbundet af snoren, gardinet vil derfor altid falde i samme bløde folder.

Fast læg er et permanent læg, som holder formen i hele gardinets levetid og giver gardinet nogle meget flotte folder.

​​Regisbånd er et bredt rynkebånd, som giver et flot og naturligt look på gardinet, og det er den mest almindelige måde at sy gardiner på.

Kovserringe er til gardinet som ikke skal trækkes frem og tilbage, eller sagt på en anden måde, til gardinet som først og fremmest et til udsmykning.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu