Liftgardiner eller foldegardiner

I Gardinlageret har vi flere forskellige typer af liftsystemer / foldegardiner. Systemerne findes i de traditionelle systemer med velcro og i de nye moderne kassette-liftsystemer. Nogle modeller kan sågar også leveres med motor og fjernbetjening.

Du kan komme ind i forretningen og se systemerne, og frit vælge mellem alle butikkens stoffer. Du kan også vælge at købe et liftsystem og stof, og så selv sy selve gardinet. Eller lade os sy det for dig, på de mål du vil have.

Du finder også færdigsyede foldegardiner på standard mål.

Det store udvalg i stoffer og de varierede systemtyper, gør dine muligheder uanede. Det er dig der bestemmer – kun fantasien sætter grænser!​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu