​​Opmåling, vask og syning af gardiner

Gardinopmåling

​Vi kommer gratis ud til dig for opmåling til gardiner eller solafskærmning. Vi rådgiver meget gerne om farver, stil, produkter og opsætning. Ring blot eller kom ind i butikken, så kan vi sammen finde frem til, hvad du kunne tænke dig.

Gardinmontering

​Vi monterer dine gardiner eller solafskærmning til rimelige priser. Hvis du vil have os til at montere det du har købt kræver det, at vi selv har målt op. Det er selvfølgelig gratis.

​Gardinvask

​Er dine gardiner for store eller vil du bare gerne selv slippe for besværet, så kom til os. Vi tilbyder at komme ud til dig, for at nedtage gardinerne og når de er vasket kommer vi igen ud og hænger dem op, eller du kan selv indlevere dem i butikken og få en fast pris på vasken, inden vi går i gang. Det hører også med i prisen at de bliver presset og repareret, hvis dette er nødvendigt.

Syning

​I Gardinlageret udfører vi alle former for syning, det være sig gardiner, hynder, puder, sengetæpper, duge og meget mere. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det er altid 1. klasses arbejde udført på en dansk systue og til markedets bedste priser.​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu