​Stores og blomsterstores – undergardiner

“Stores” er det, som man i gamle dage kaldte undergardiner, altså et gardin som hænger permanent trukket for. Det er et gardin, som har den funktion, at man ikke kan kigge ind udefra i dagtimerne. En blomsterstores er et undergardin, som har en åben bue op på midten af gardinet, der gør, at man kan have blomster stående i vinduet, som kan ses udefra.

Stores i metermål

​Hos Gardinlageret har vi det flotteste stof i metermål til at sy undergardiner af. Der er stof med et helt enkelt mønster, og noget med lidt mere mønster samt med forskellige blomstermotiver. Nogle med fine buede underkanter og andre med en fastsyet blykant i bunden til at tynge gardinet pænt ned. Du kan få dem syet specielt til dine vinduer, eller du kan vælge at købe stoffet og selv sy dem.

Færdige blomster-stores

​Vi har også et stort lager af færdigsyede stores med smukke blondekanter forneden. Disse er i faste størrelser og findes alle i en højde på 150 cm og i bredder på 250 – 300 – 500 og 600 cm. De er syet med løbegang og kan alle rynkes ind til den størrelse som vinduet har. Hvis de skal være kortere end 150 cm (målt i siderne), kan vi afpasse dem til vinduets højde.

​​Wienerlæg

​Hvis du ønsker en blomsterstores som tilpasses specielt til dit vindue, syr vi dem gerne med rynkebånd, så de kan hænges på en almindelig gardinstang. Skal det være ekstra flot, kan de sys i det man kalder “Wienerlæg”. Med Wienerlæg fremtræder gardinet med meget elegante ensartede folder, som holder hele gardinets levetid.​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu