Hobbyartikler såsom maling, tuscher og patchworkstof​

Velkommen hos Gardinlageret! Udover gardiner har vi også et stort udvalg af hobbyartikler. Vi holder til i Nykøbing Falster, hvor vi har vores butik. Her får vi ofte besøg af familier fra f.eks. Stubbekøbing, Vordingborg og Lolland.

I vores butik kan må få alt hvad der skal til, når man ønsker underholdning, der ikke er skærmbaseret! Så tag børnene med og gå amok i kreativiteten! Vi tilbyder desuden at lave indbydelser, sangskjulere med mere på bestilling.

Stort udvalg af hobbyartikler for hele familien

Vi fører bl.a. hobbyartikler såsom:

Hos os kan du købe lige den mængde stof, du ønsker. Vi har ingen krav til minimumslængder. Hvis du ønsker at bestille gennem vores webshop, har vi dog krav til minimum 25 cm.

De fleste stoffer ligger i bredder af 110 cm – vi har dog enkelte i 140 cm. Vi vil løbende få nye stoffer samt tilbehør hjem. Skulle der være noget specifikt, du står og mangler, så lad os endelig høre nærmere. Så kan vi mulighed få det med i vores hobbyartikler-sortiment.​

Vi har åbent værksted hver onsdag

Hver onsdag har vi åbent værksted, hvor alle er velkomne til at deltage. Vores personale står selvfølgelig klar med hjælp og gode ideer til at være kreativ i hjemmet. Især Jonna har stor erfaring med diverse hobbyartikler, og er altid klar til at give et godt råd.​

Tag kontakt til os for at høre mere om mulighederne

Vil du gerne inspireres til at være kreativ? Eller ved du lige præcis, hvad du står og mangler? Så skal du aldrig tøve med at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig så godt vi kan.

Ring til os allerede i dag på telefon 30 68 25 10 eller send en e-mail til mail@gardinlageret.eu for at høre mere. 

En stor del af vores sortiment findes desuden også på vores webshop.

Kom og få syet nye gardiner!

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag.

Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. 

Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​

Åbningstider

Man-fre​

09.30-17.00​

Lørdag

09.30-13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu