​Indendørs solafskærmning

​Vi kan levere en holdbar og stilfuld løsning, når du vil skærme af for solen og skabe hygge inden døre.

Der er masser af spændende muligheder, hvor du enten kan vælge mellem de mere traditionelle som rullegardiner og persienner eller kaste dig ud i de elegante plisségardiner eller lamelanlæg til de lidt større vinduer. Alt sammen findes i et utal af forskellige farver og kvaliteter. Plissé og lamelgardiner fås tilmed i vaskbare kvaliteter, så levetiden optimeres.

​​Gælder det mørklægning er plisségardiner og rullegardiner den ideelle løsning. Begge dele kan fås med eller uden sidelister, alt efter hvor meget der skal mørklægges.

Du er altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i butikken, hvor vi sammen kan finde en løsning, der passer til dine behov.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu