Duo Roller​

​Noget af det nyeste er Duo Roller, hvor du kan give din indretning en ekstra dimension ved at lege med lysindfaldet gennem det dobbelte stoflag af transparente og ikke-transparente striber. Ved at bevæge stoffet op og ned overlapper striberne hinanden, hvilket giver et fantastisk spil i rummet.

I vores Duo Roller kollektion finder du mere end 90 smukke farver og en lang række eksklusive stoffer i et lækkert blødt materiale. 

Kom og se den store udstilling af Duo Rollers i vores vinduer. Fås også med motor og fjernbetjening – prøv selv at betjene dem og se hvordan du kan regulere lysindfaldet med de forskellige positioner.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu