​Insektnet

​Er du træt af insekter og kryb inde i huset?

Få installeret et insektnet som kan holde fluer, myg, stankelben og edderkopper m.m. ude. Det er dejligt, især om natten!

Men nettet gør det også muligt at have vinduer og døre stående åbne, så man kan få frisk luft hele døgnet rundt.

Insektnet fås også med pollenfilter

​Har man allergi overfor pollen, er et insektnet med pollenfilter en stor hjælp til at nedsætte pollentallet inden døre, så påvirkningen på mennesker og dyr bliver mindst mulige.

​​Gardinlagerets insektnet har mange fordele. De kan monteres inde i vindueshullet eller uden på karmen. De fylder meget lidt, idet rammen kun er 4 cm bred og 2,2 cm dyb og så installeres de uden fjedersystem eller optrækssnore, af hensyn til holdbarhed og børnesikring.

Insektnet fremstilles altid efter mål og du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, et uforpligtende tilbud samt opmåling og montage.

Du er også velkommen til at komme og se prøver på nettene i vores udstilling i butikken.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu