Lamelgardiner​

​Hos os kan du købe lamelgardiner i en rigtig god kvalitet som et standardprodukt. Du kommer blot med målene, så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige størrelse og farve.

En anden løsning er et lamelanlæg, som bliver tilpasset nøjagtigt til dine vinduer. Her kommer vi ud og måler op og rådgiver dig om, hvad der den helt rigtige løsning for vinduet og rummet som helhed.

Lameller efter mål kan deles op i henholdsvis vaskbare og ikke vaskbare, og kan fås med mere eller mindre lysgennemtrængning. Lamellerne fås også som egentlige mørklægningsgardiner til fx soveværelser, hjemmebiografer eller mødelokaler.

​De fleste lameller findes i brederne 63, 89 eller 128 mm. Bredden på 89 mm. er den mest populære.​​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu