​Persienner

​Hos os kan du finde persienner i alle farver og til alle formål.

Persienner efter mål kan fås i præcis de størrelser du ønsker i henholdsvis højde og bredde. Persienner fås i mange flotte farver og kan også tilpasses til vinduer med en skrå overkant.

Elegant og tidløst design!

​Du kan også vælge standardpersienner. Vores standard-kollektion findes i størrelser fra 40 til 240 cm i bredden med et interval på 10 cm og i tre forskellige højder, nemlig 130, 160 og 220 cm. Fås kun i hvid metal og du kan selv tilpasse i bredde og længde med specialværktøj.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu