Plisségardiner​

Her har du virkelig et hav af mulighedder, f.eks. kan du finde en plissé som du kan se igennem – eller en som mørklægger totalt.

Du kan få plisséer til almindelige vinduer, skrå vinduer eller til tagvinduer og i alle de farver du ønsker. Skal det være sort, grøn eller blå, så finder vi det. Eller sagt på en anden måde, der findes stort set ikke den løsning, der ikke kan lade sig gøre.

Kom ind og lad os sammen finde en mulighed som passer til dit behov, eller ring og vi kommer til dig og præsenterer og måler op.

Du kan også vælge standart plisséer som findes i størelser fra 60 til 160 cm. i bredden og 160 i højden i 80 og 90 cm. også i højden 210 cm.​​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu