Træpersienner

​Vi fører et bredt udvalg af træpersienner, der bådes leveres i standardmål og i specialmål som Eg, Natur, Mahogni, Kirsebær, Hvid lud, og Hvid.

Standardmål for 27 mm træpersienner:

Bredder fra 50 cm til 180 cm, i intervaller af 10 cm.

Højde: 130, 160 og 220 cm.

Træpersienner leveres med metaloverkasse samt indfarvet dækkappe og væg/loftbeslag.

Alle med drejestang i venstre side og indfarvet optrækssnor i højre side. Bundliste på træpersiennerne og drejestang er naturligvis indfarvet og i træ.

Du kan også få træpersienner efter egne mål

Vælger man træpersienner efter mål, er der en række muligheder omkring valg af træ og overfladebehandling, og træpersiennen produceres på det ønskede mål i både højde og bredde.

Vi klarer naturligvis også opmålingen og monteringen af dine træpersienner. I forbindelse med opmålingen kan vores montører også rådgive om produktvalg og vedligehold. Få et godt tilbud på træpersienner i specialmål.

​Vedligehold

Du får det bedste resultat ved at støvsuge dine træpersienner regelmæssigt. Du skal sørge for at sugeevnen sættes lavt og bruge et lille mundstykke med børster, så holder du dine træpersienner i den bedste stand.

Skulle der være gået et stykke tid siden sidste rengøring, kan du efter støvsugning aftørre lamellerne med en fugtig klud. Fjern alle endepropper hvis du anvender en fugtig klud, så sikrer du hurtig tørring.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu