Sunscreen (udvendigt rullegardin)

​Den flotteste screenløsning der findes.

Vore screens er en effektiv løsning til at forhindre at solen opvarmer og blænder inde i bygninger. De kan installeres på alle facadevinduer og giver skygge på op til 4 meter i både højde og bredde. Screens fås i 5 standardfarver, men kan fremstilles i alle farver (RAL).

Screens kan betjenes med en gearkasse og håndsving eller en valgfri integreret motor der giver enkel betjening ved tryk på en knap. Kassetten monteres direkte på sidelisterne. Dugen kan leveres som mørklægning eller med perforeret stof som man kan se igennem.

Ved udvendig montering opnås den maksimale temperatursænkning indendørs.

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu