Gardiner og tilbehør

Gardiner og gardinstof

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

I Gardinlageret kan du købe alle former for gardinstof

​I Gardinlageret kan du købe alle former for gardinstof. Du kan finde stof til almindelige fortræksgardiner, liftgardiner, køkkengardiner, badeforhæng, stores (undergardiner), cafégardiner og panelgardiner – kort sagt til alt, hvad du kan tænke dig.

Gennem vore store indkøb direkte fra producenter samt egen import kan vi tilbyde gardinstof til markedets billigste priser.

Som navnet “Gardinlageret” siger, så køber vi hjem til lager, så du kan gå rundt og vælge mellem hundredvis af gardinruller, uden at skal vente på, at vi skal bestille varen hjem til dig.

Vi samler på glade kunder

Gardiner efter dine ønsker

Vi kan også producere dine gardiner præcis som du ønsker det. Gælder det almindelige fortræksgardiner kan vi lave dem med regisbånd (rynkebånd), waves bånd, faste læg eller kovserringe.

​Ud over nedennævnte kan vi producere alle tænkelige gardintyper, f.eks. liftgardiner med kædetræk eller snoretræk, panelgardiner, draperinger, cafegardiner eller stores med og uden blondekant (undergardiner).

Find lige præcis det gardinstof, som du mangler

Waves bånd

Waves bånd er et bånd hvor hægterne placeres med nøjagtig samme afstand og sættes i glidere som er forbundet af snoren, gardinet vil derfor altid falde i samme bløde folder.

Fast læg

Fast læg er et permanent læg, som holder formen i hele gardinets levetid og giver gardinet nogle meget flotte folder.

Regisbånd

Regisbånd er et bredt rynkebånd, som giver et flot og naturligt look på gardinet, og det er den mest almindelige måde at sy gardiner på.

Kovserringe

Kovserringe er til gardinet som ikke skal trækkes frem og tilbage, eller sagt på en anden måde, til gardinet som først og fremmest et til udsmykning.