Artikler

Patchworkstof til dit næste projekt

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Er du vild med patchwork, og er du i den forbindelse på udkig efter noget nyt patchworkstof til dit næste projekt?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Gardinlageret forhandler vi ikke kun gardiner, men også en lang række af forskellige hobbyartikler til både børn og voksne.

Vores hobby- og patchworkbutik er beliggende i Nykøbing Falster, og den er således let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Stubbekøbing, Vordingborg eller Lolland. Kommer du længere væk fra, eller har du af andre årsager ikke mulighed for at besøge vores butik, kan du også købe patchworkstof online i vores webshop til konkurrencedygtige priser.

Både i vores butik og på vores webshop kan du finde et bredt og velassorteret sortiment af stoffer i forskellige farver og mønstre til en attraktiv pris.

Vi samler på glade kunder

Køb den mængde patchworkstof du har behov for

I vores butik har du mulighed for at købe lige netop den mængde stof, som du har behov for. Vi har nemlig ingen minimumskrav til længder, men vælger du at bestille via vores webshop, har vi dog sat et minimumskrav på 25 cm.

Størstedelen af vores stoffer kommer i bredder på 110 cm, men vi har dog enkelte stoffer i 140 cm. Derudover vil vi løbende få leveret nye stoffer til patchwork og dertilhørende tilbehør hjem til vores butik.

Står du og mangler noget helt specifikt til patchwork eller en anden hobby, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Hvis vi ikke har det på lager, du skal bruge, så kan det være, at vi kan få det ind i vores sortiment.

Få inspiration og gode ideer til patchwork

Mangler du inspiration eller gode ideer til patchwork, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted, som har åbent hver onsdag. Her kan alle deltage, og vores personale står til rådighed med gode ideer og hjælp.