Gardiner og tilbehør

Opmåling, vask og syning af gardiner

Gratis opmåling, råd og vejledning

Vi vejleder og råder dig igennem hvilke gardiner, der er bedst til dine behov. opmåling 595 Kr. refunderes ved bestilling

Montering til lave priser

Med et smil hjælper vi dig med montering, til lave konkurrencedygtige priser.

Vi kan sy & vaske dine gardiner

Vi kan både vaske og sy dine gardiner, så du ikke skal tænke på det selv.

Vi bytter med et smil

Vores service til kunderne sætter vi skyhøjt og bytter med et smil på læben.

Opmåling og montering af gardiner

​Vi kommer gratis ud til dig for opmåling til gardiner eller solafskærmning. Vi rådgiver meget gerne om farver, stil, produkter og opsætning. Ring blot eller kom ind i butikken, så kan vi sammen finde frem til, hvad du kunne tænke dig.

​Vi monterer dine gardiner eller solafskærmning til rimelige priser. Hvis du vil have os til at montere det du har købt kræver det, at vi selv har målt op. Det er selvfølgelig gratis.

Vi samler på glade kunder

Gardinvask og syning

Er dine gardiner for store eller vil du bare gerne selv slippe for besværet, så kom til os. Vi tilbyder at komme ud til dig, for at nedtage gardinerne og når de er vasket kommer vi igen ud og hænger dem op, eller du kan selv indlevere dem i butikken og få en fast pris på vasken, inden vi går i gang. Det hører også med i prisen at de bliver presset og repareret, hvis dette er nødvendigt.

​I Gardinlageret udfører vi alle former for syning, det være sig gardiner, hynder, puder, sengetæpper, duge og meget mere. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det er altid 1. klasses arbejde udført på en dansk systue og til markedets bedste priser.​