Hvem er vi? Om os

Det glæder os meget, at du har valgt vores hjemmeside og vi vil gerne her fortælle dig lidt om vores forretning.

Gardinlageret blev startet i Nykøbing Falster i 1995 og har siden da udviklet sig med rivende hast. I 2006 flyttede foretningen til størrer lokaler.

Den 1. november 2013 udvidede vi forretningen til dobbelt størrelse med yderligere en afdeling i forretningen som vi kalder “Brugskunsten”, hvor vi forhandler eksklusiv brugskunst. Det kan du læse mere om under fanen “Brugskunst” øverst på siden. Den 1. juli 2017 kom der nye ejere til, Helle og Rasmus har overtaget butikken af Bent og driver den nu videre i samme ånd, men med nye ideer og energi.

Helle blev ansat første gang i butikken 2002 så hvis du har besøgt os før vil hun være et velkendt ansigt.

Vi har et bredt udvalg af varer til vinduet i vort sortiment, ligesom vi også kan tilbyde salg af og montering af møbelstoffer med dertilhørende produkter. Som navnet siger, er det primært gardiner, gardinsyning, opmåling og gardinmontering som vi beskæftiger os med . Når vi kalder det lageret – altså Gardinlageret – er det primært fordi du hos os, i modsætning til de fleste andre gardinforretninger, kan købe ind direkte fra vort store lager af gardinruller og øvrige varer. Vi bestræber os altid på at springe grossistledet over, for dermed at kunne tilbyde de absolut bedste priser til vore kunder.

Udover gardiner har vi et meget stort sortiment i solafskærmning, såsom persienner, træpersienner, rullegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, plissegardiner og liftgardiner. Alle disse er til den indvendige side af vinduet. Til den udvendige side har vi et stort udvalg af markiser, screens (udvendige rullegardiner) og udvendige persienner.

​Skal du bruge sengetøj, håndklæder, viskestykker, duge, badeforhæng, bademåtter, skumgummi, brugskunst, silkeplanter (flotte kunstige planter – og vi har et af de største sortimenter i Danmark) du finder selvfølgelig et kæmpe sortiment inden for alle former af tilbehør til gardiner og solafskærmning.​

​​D. 01-02 åbnede vi officielt en hobbyafdeling i vores butik. Vi købte varelageret fra en butik i Nykøbing, og har siden fyldet vores afdeling med endnu flere fantastiske hobbyartikler.

Samtidig med vi officielt åbnede hobbyafdelingen. Ansatte vi Jonna, der med sin store viden og erfaring inden for hobbyverdenen, står klar til at hjælpe med kreative ideer og viden omkring maskiner og teknikker

Til slut vil jeg byde dig velkommen til at se dig omkring på vores hjemmeside, og vi håber meget at se dig i vores butik. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os for at få os ud for et besøg i dit hjem med henblik på opmåling og rådgivning om en gardinløsning til dig.

Med venlig hilsen

Helle Lehn Damsgaard og Rasmus Lehn Kristensen, Indehavere​

​Helle Lehn Damsgaard

Indehaver / sælger​

Rasmus Lehn Kristensen

Indehaver / montør​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu