​Patchworkstof til dit næste projekt

Er du vild med patchwork, og er du i den forbindelse på udkig efter noget nyt patchworkstof til dit næste projekt?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Gardinlageret forhandler vi ikke kun gardiner, men også en lang række af forskellige hobbyartikler til både børn og voksne.

Vores hobby- og patchworkbutik er beliggende i Nykøbing Falster, og den er således let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Stubbekøbing, Vordingborg eller Lolland. Kommer du længere væk fra, eller har du af andre årsager ikke mulighed for at besøge vores butik, kan du også købe patchworkstof online i vores webshop til konkurrencedygtige priser.

Både i vores butik og på vores webshop kan du finde et bredt og velassorteret sortiment af stoffer i forskellige farver og mønstre til en attraktiv pris. 

Køb den mængde patchworkstof du har behov for

I vores butik har du mulighed for at købe lige netop den mængde stof, som du har behov for. Vi har nemlig ingen minimumskrav til længder, men vælger du at bestille via vores webshop, har vi dog sat et minimumskrav på 25 cm.

Størstedelen af vores stoffer kommer i bredder på 110 cm, men vi har dog enkelte stoffer i 140 cm. Derudover vil vi løbende få leveret nye stoffer til patchwork og dertilhørende tilbehør hjem til vores butik.

Står du og mangler noget helt specifikt til patchwork eller en anden hobby, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Hvis vi ikke har det på lager, du skal bruge, så kan det være, at vi kan få det ind i vores sortiment.

Kig forbi vores værksted og få inspiration og gode ideer til patchwork

Mangler du inspiration eller gode ideer til patchwork, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted, som har åbent hver onsdag. Her kan alle deltage, og vores personale står til rådighed med gode ideer og hjælp.

​​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu