​Solafskærmning

​Når du vil skærme af for solen, kan du gøre det på to måder, henholdsvis indvendig og udvendig.

​Udvendig

​Udvendig solafskærmning består af markiser, persienner og udvendige rullegardiner.

Vi fører alle former for solafskærmning og alt er produceret i en meget høj kvalitet, der gør, at al udvendig solafskærmning tåler de mest ekstreme vejrforhold.

Indvendig

​Indvendig solafskærmning omhandler persienner, plisseer, rullegardiner, duo roller og lamelgardiner. Der er tale om meget forskellige løsninger, men fælles for dem alle er, at de tilpasses efter mål til netop dine vinduer og døre. Solafskærmning kan opsættes stort set alle steder og der findes et utal af farver og mønstre at vælge imellem. Farver har stor betydning for vores velbefindende og medvirker til af skabe præcis den stemning i rummet som du ønsker.

​​​

Hos os kan du også købe nogle lignende færdige produkterne efter standardmål, som vi eller du selv tilpasser og monterer.

Vi hjælper dig til af finde den helt rigtige løsning

​Du er meget velkommen til at besøge os i butikken. Kom ind og lad os tage en snak om netop dine ønsker, se vores store udstilling, få en kompetent rådgivning – og en masse inspiration!

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu