Rullegardiner​

​Hvis du ønsker en løsning, der skærmer effektivt af for solens skarpe stråler og som næsten forsvinder, når den ikke bruges, er Gardinlagerets rullegardiner den enkle løsning, du skal vælge.

Rullegardinerne passer flot til den nordiske byggestil og giver et klassisk udtryk til langt de fleste vinduer, ligesom de spiller sammen med, og understreger langt de fleste af boligens stilarter. De er nemme at bruge og passer ind i både nye og gamle huse.

Vi tilbyder et af markedets største udvalg i rullegardiner produceret efter mål , så de passer specielt til dine vinduer.

​Vi kan også tilbyde et stort sortiment i færdige rullegardiner findes i størrelser fra 60 til 180 cm. i bredden med 10 cm interval og en højde på 175 cm.​

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu