​Uddendørs solafskærmning​

​Vindafskærmning

En flot løsning, der giver læ på terrassen. Vindskærmen fastmonteres i den ene side og trækkes ud efter behov. Fås i mange farver og også i transparent stof med udkig eller som fast glasvæg som kan hæves og sænkes efter behov.

Markiser

Med markiser, vinduesmarkiser, sunscreens (udendørs rullegardiner) eller skyggende vindafskærmning kan temperaturen sænkes maksimalt i rummene indendørs. Udendørs giver disse løsninger skygge og hygge. De kan skærme for sol og vind, en let regnbyge og tage toppen af aftenduggen, så de skønne sommeraftener forlænges.

​Har man behov for kunne dæmpe solens skarpe uv-stråler, men samtidigt at kunne se ind af vinduerne f. eks. i butikker eller lignende, er markisen den helt ideelle løsning. Markiser fås med udtræk til overdækning af et større areal som f. eks en terrasse eller som enkeltvise vinduesmarkiser.

Sunscreens

Der findes også et stort sortiment i sunscreens – en form for udvendige rullegardiner – til både privat eller erhverv, f.eks. kontorer eller lignenede, og disse kan også i mange tilfælde anvendes til mørklægning.

Endelig kan du også få udvendige persienner, hvor lys indfaldet kan reguleres efter behov. Mulighederne er mange, så kom ind i butikken og bliv inspireret!

​​Kom og få syet nye gardiner! 

Vi har rigtig meget stof at vælge mellem - og mange andre gode tilbud på gardinløsninger, ind- og udvendig solafskærmning, markiser, insektnet m.m.

Har du brug for voksduge, badeforhæng- og måtter, håndklæder, sofapuder, plaider, sengetøj eller en flot gave, så læg vejen forbi vores 700 m2 store butik. Kom og få inspiration og se vores mange dejlige boligtekstiler og spændende brugskunst og gaveidéer.

​Vi står gerne for vask af dine gardiner og foldegardiner

​Husk du samtidig kan benytte dit håndværkerfradrag. Vi står gerne for alt arbejdet, nedtagning vask og ophængning. Du spare besværet, vi sørger for et flot resultat!

Hjælpe til tømrer og byggeopgaver?

Besøg vores søstervirksomhed Lehn’s byg​ ➞

Åbningstider

Man - Fre

09.30 - 17.00​

Lørdag

09.30 - 13.00​

​Vi sponserer

​Betalingsmetoder

Handelsbetingelser

Fortrydelsesformular​

Besøg vores butik

Kontakt os

​Gardinlageret Eftf. ApS

Holger Brodthagensvej 10

4800 Nykøbing F

Navigation på Google Maps

Telefon: 30 68 25 10

E-mail: mail@gardinlageret.eu